Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

april 2019

Knit & Knot Beurs Tilburg

4 april - 6 april
Koepelhal, Tilburg, NS-Plein
Tilburg, 5014DA
+ Google Maps

  Op de Brabantse brei- en haakdagen vind je volop gezellige herfst- en winterinspiratie. Superleuke specialisten, standhouders en designers staan voor je klaar! Vrijwel alle haak- en breitechnieken hebben ze in huis!  De deelnemers pakken flink uit met materialen, make&takes en workshops! En het wordt gehouden in de Koepelhal in Tilburg. Echt een prachtige lokatie vind ik zelf.      

Meer weten »

Crea Weekend Hardenberg 2019

12 april - 14 april
Evenementenhal, Hardenberg, Energieweg 2
Hardenberg, 7772TV
+ Google Maps

  Het Crea weekend vindt altijd plaats op 2 plaatsen in Nederland, namelijk Gorinchem en Hardenberg. In het verleden was het vooral gericht op de papieren hobbies maar er komt steeds meer handwerken bij. Dus zeker de moeite, als je in de buurt woont, om eens een kijkje te nemen.  

Meer weten »

mei 2019

Nederlandse brei (en haak)dagen in Groningen

3 mei - 4 mei
Suikerfabriek, Groningen, Energieweg 10
Groningen, 9743 AN Nederland
+ Google Maps

Wat begon als de Nederlandse Breidagen is inmiddels ook een haakfeest. En sinds kort kun je hiervoor ook terecht in Groningen met meer dan 80 standhouders.    

Meer weten »

Nederlandse brei (en haak)dagen in Amsterdam

25 mei - 26 mei
De Kromhouthal, Amsterdam, Gedempt Hamerkanaal 231
Amsterdam, 1021 KP Nederland
+ Google Maps

Wat begon als de Nederlandse Breidagen is inmiddels ook een haakfeest. En sinds kort kun je hiervoor ook terecht in Amsterdam.    

Meer weten »

juni 2019

Zeeuwse brei- en haakfestival Arnemuiden

1 juni @ 11:00 - 16:00
Markt in Arnemuiden, Markt 1
Arnemuiden, 4341 EP Nederland
+ Google Maps

In 2019 vindt het Zeeuwse brei- en haakfestival voor de 4e keer plaats. Het wordt georganiseerd door de handwerkwinkel Blij dat ik brei en vindt plaats voor hun winkel op de markt in Arnemuiden. Verwacht geen beurs of markt - hoewel er uiteraard ook mooie garens verkocht worden op die dag - maar een uit de kluiten gewassen brei- en haakclub. Ook dit jaar gaan ze weer hun best doen om iedreen te vermaken met kleine workshopjes en leuke ontwerpers en…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen