Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

februari 2020

Handwerkbeurs in Zwolle 2020

13 februari - 16 februari
IJsselhallen, Zwolle, Rieteweg 4
Zwolle, 8011 AB
+ Google Maps

De Handwerkbeurs is de grootste beurs in Europa op het gebied van textiele hobby’s. Op de Handwerkbeurs zijn uitsluitend textiele hobby’s te vinden: borduren, breien, haken, quilten, vilt, zelf-maak-mode. Je kunt voor alles wat met textiel te maken heeft op de beurs terecht. Naast ruim 200 standhouders zijn er dagelijks workshops en demonstraties en inspirerende meet & greets met bloggers en ontwerpers.

Meer weten »

maart 2020

Nederlandse brei (en haak)dagen in Groningen 2020

27 maart - 28 maart
Suikerfabriek, Groningen, Energieweg 10
Groningen, 9743 AN Nederland
+ Google Maps

Wat begon als de Nederlandse Breidagen is inmiddels ook een haakfeest. En sinds kort kun je hiervoor ook terecht in Groningen met meer dan 70 standhouders. Naast stands en workshops is er meer dan voldoende ruimte om samen te breien en te haken, van elkaar te zien wat je work in progress is en elkaars aankopen te bekijken. De kans is groot dat je nog een bekende blogger, vlogger of ontwerpster tegen het lijf loopt!

Meer weten »

april 2020

Crea weekend Hardenberg voorjaar 2020

17 april - 19 april
Evenementenhal, Hardenberg, Energieweg 2
Hardenberg, 7772TV
+ Google Maps

Het Crea weekend vindt altijd plaats op 2 plaatsen in Nederland, namelijk Gorinchem en Hardenberg. In het verleden was het vooral gericht op de papieren hobbies maar er komt steeds meer handwerken bij. Dus zeker de moeite, als je in de buurt woont, om eens een kijkje te nemen. Crea Weekend Hardenberg

Meer weten »

mei 2020

Nederlandse brei (en haak)dagen in Amsterdam 2020

1 mei - 2 mei
De Kromhouthal, Amsterdam, Gedempt Hamerkanaal 231
Amsterdam, 1021 KP Nederland
+ Google Maps

Wat begon als de Nederlandse Breidagen is inmiddels ook een haakfeest. En sinds kort kun je hiervoor ook terecht in Amsterdam. Op een prachtige industriële locatie, midden in Amsterdam, twee dagen lang inspiratie opdoen met en onder gelijkgestemden. Op het beursgedeelte staat kwaliteit voorop! Het neusje van de zalm van de internationale brei- en haakwinkels zijn hier te vinden.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen