Laden Evenementen

Afgelopen Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

oktober 2018

De Nederlandse breidagen Zwolle 2018

20 oktober 2018 - 21 oktober 2018
IJsselhallen, Zwolle, Rieteweg 4
Zwolle, 8011AB
+ Google Maps

De breidagen is niet alleen voor breifans, maar zeker ook voor haakgekken. Twee dagen lang kun je inspiratie opdoen met gelijkgestemden. Op het marktgedeelte staat kwaliteit voorop! Het neusje van de zalm van de internationale brei- en haakwinkels zijn hier te vinden. Verder zijn er workshops waar je verrassende ideeën kunt opdoen en nieuwe technieken leert. Er zijn gratis lezingen die je kunt bezoeken en je kunt ook gratis meedoen aan de garenproeverij. Er is ruim voldoende ruimte om samen…

Meer weten »

KreaDoe, Utrecht 2018

31 oktober 2018 - 4 november 2018
Jaarbeurs, Utrecht, Jaarbeursplein
Utrecht, 3521 AL
+ Google Maps

Vijf dagen lang creatieve inspiratie op KreaDoe. KreaDoe is hét event voor iedereen die houdt van handgemaakt en DIY. Veel fijne shops bomvol creatief materiaal, verrassende ideeën, duizenden enthousiaste bezoekers en tientallen superleuke workshops. De nieuwste trends op het gebied van haken, breien, paper crafts, home deco, scrapbooking, stempels, mixed media, taarten & cupcakes, fashion, tekenen en schilderen, sieraden maken en meer. Hoe maak ik dat? En wat heb ik er voor nodig? Honderden experts staan vijf dagen lang klaar…

Meer weten »

november 2018

Handwerkbeurs Gent België 2018

9 november 2018 - 11 november 2018
Flanders Expo, Gent, Maaltekouter 1
Gent, 9051 België
+ Google Maps
Logo handwerkbeurs

De grootste beurs op het gebied van textiele hobby’s in Europa vindt plaats van 9 t/m 11 november 2018 in de Flanders Expo in Gent (België). Na het succes van de 2017 editie, keert de Handwerkbeurs terug naar Gent! De kracht van de Handwerkbeurs is dat er uitsluitend textiele hobby’s te vinden zijn. Borduren, breien, haken, quilten, vilt, zelf-maak-mode, alles wat met textiel te maken heeft is hier te vinden.  

Meer weten »

februari 2019

Crea Weekend Gorinchem voorjaar 2019

1 februari - 3 februari
Evenementenhal, Gorinchem, Franklinweg 2
Gorinchem, 4207 HZ
+ Google Maps

  Inspiratie opdoen, meedoen aan een workshop, advies vragen en gezellig shoppen op creatief hobbygebied. Crea Weekend is het event voor iedereen die van creativiteit en DIY houdt. Of je nu ervaren bent, beginner of opzoek naar een nieuwe hobby; voor iedere creatieveling is er iets te doen! Je vindt dit najaar Crea Weekend op 2 plaatsen in Nederland: Gorinchem en Hardenberg. Crea Weekend Gorinchem kun je bezoeken op 1 t/m 3 februari 2019. Crea Weekend Hardenberg is open van…

Meer weten »

Handwerkbeurs in Zwolle 2019

14 februari - 17 februari
IJsselhallen, Zwolle, Rieteweg 4
Zwolle, 8011 AB
+ Google Maps

In februari 2019 vindt alweer de 16e editie van de Handwerkbeurs in Zwolle plaats. De Handwerkbeurs is de grootste beurs in Europa op het gebied van textiele hobby’s. Op de Handwerkbeurs zijn uitsluitend textiele hobby’s te vinden: borduren, breien, haken, quilten, vilt, zelf-maak-mode. Je kunt voor alles wat met textiel te maken heeft op de beurs terecht. Naast ruim 200 standhouders zijn er dagelijks workshops en demonstraties en inspirerende meet & greets met bloggers en ontwerpers.  

Meer weten »

april 2019

Knit & Knot Beurs Tilburg voorjaar 2019

4 april - 6 april
Koepelhal, Tilburg, NS-Plein
Tilburg, 5014DA
+ Google Maps

  Op de Brabantse brei- en haakdagen vind je volop gezellige herfst- en winterinspiratie. Superleuke specialisten, standhouders en designers staan voor je klaar! Vrijwel alle haak- en breitechnieken hebben ze in huis!  De deelnemers pakken flink uit met materialen, make&takes en workshops! En het wordt gehouden in de Koepelhal in Tilburg. Echt een prachtige lokatie vind ik zelf.      

Meer weten »

Crea Weekend Hardenberg voorjaar 2019

12 april - 14 april
Evenementenhal, Hardenberg, Energieweg 2
Hardenberg, 7772TV
+ Google Maps

  Het Crea weekend vindt altijd plaats op 2 plaatsen in Nederland, namelijk Gorinchem en Hardenberg. In het verleden was het vooral gericht op de papieren hobbies maar er komt steeds meer handwerken bij. Dus zeker de moeite, als je in de buurt woont, om eens een kijkje te nemen.  

Meer weten »

mei 2019

Nederlandse brei (en haak)dagen in Groningen 2019

3 mei - 4 mei
Suikerfabriek, Groningen, Energieweg 10
Groningen, 9743 AN Nederland
+ Google Maps

Wat begon als de Nederlandse Breidagen is inmiddels ook een haakfeest. En sinds kort kun je hiervoor ook terecht in Groningen met meer dan 80 standhouders.    

Meer weten »

Nederlandse brei (en haak)dagen in Amsterdam 2019

25 mei - 26 mei
De Kromhouthal, Amsterdam, Gedempt Hamerkanaal 231
Amsterdam, 1021 KP Nederland
+ Google Maps

Wat begon als de Nederlandse Breidagen is inmiddels ook een haakfeest. En sinds kort kun je hiervoor ook terecht in Amsterdam.    

Meer weten »

juni 2019

Zeeuwse brei- en haakfestival Arnemuiden 2019

1 juni @ 11:00 - 16:00
Markt in Arnemuiden, Markt 1
Arnemuiden, 4341 EP Nederland
+ Google Maps

In 2019 vindt het Zeeuwse brei- en haakfestival voor de 4e keer plaats. Het wordt georganiseerd door de handwerkwinkel Blij dat ik brei en vindt plaats voor hun winkel op de markt in Arnemuiden. Verwacht geen beurs of markt - hoewel er uiteraard ook mooie garens verkocht worden op die dag - maar een uit de kluiten gewassen brei- en haakclub. Ook dit jaar gaan ze weer hun best doen om iedreen te vermaken met kleine workshopjes en leuke ontwerpers en…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen