Wat leuk dat je wat meer wilt weten over mij en over mijn site Gek op Haken.

Mijn naam is Karin en ik hou van haken. Als kind vond ik het al leuk om bezig te zijn met allerlei gekleurde garen en naalden. In die tijd probeerde ik van alles uit: borduren, breien, naaien, vilt poppetjes maken en weven. Tegenwoordig hou ik het voornamelijk bij haken. Want alhoewel het leuk is om soms iets anders te proberen, uiteindelijk kom ik altijd weer bij het haken uit.

Wat ik misschien nog wel leuker vind dan het haken zelf, is het delen van mooie haakpatronen en inspiratie over haken. Ik werk samen met een aantal hele leuke en getalenteerde ontwerpsters. Zij ontwerpen haakpatronen die speciaal voor Gek op Haken zijn gemaakt en die vind je dus nergens anders. Verder vind je op mijn site leuke blogs over de laatste trends, de nieuwste haakboeken, verschillende soorten garens en eigenlijk alles over haken.

Naast het haken is reizen een passie. Elk jaar proberen mijn man en ik met ons zoontje van 11 een mooie reis te maken. Er is zoveel te ontdekken in een andere cultuur en prachtige natuur. Daar kan ik enorm van genieten.

Waar je me verder nog voor wakker mag maken zijn mooie woonwinkels, ranonkels, de sauna, rommelmarkten, Bunzlau servies, het tijdschrift Flow, Grey’s Anatomy en boeken in alle soorten en maten.

Ik hoop dat je geniet van het bekijken van mijn site en dat je volop geïnspireerd raakt. Mocht je vragen of tips hebben of met me willen samenwerken dan hoor ik dat heel graag.

Liefs, Karin